Vacature Ervaren poedercoater

Benjamin Industries B.V. is reeds vele jaren gespecialiseerd in metaalconstructiewerk, stralen, poedercoaten, monteren en verpakken van een grote diversiteit aan materialen. Wij verwerken zowel halffabrikaten als eindproducten in grote, middelgrote en kleine series. Toegevoegde waarde is o.a. dat wij de diverse werkzaamheden onder één dak uitvoeren. Dit stelt ons in staat korte levertijden te realiseren. Hierbij staan service, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Door deze manier van werken hebben we een reputatie opgebouwd waar we allemaal trots op zijn.

Ter versterking van ons team zoeken wij gemotiveerde en deskundige collega’s.

ERVAREN POEDERCOATER 
Je brengt een poederlaklaag aan door middel van elektrostatisch geladen poeder op metalen onderdelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, de poedervoorraad en het onderhoud van de apparatuur. Je beheerst het gehele productieproces binnen de afdeling poedercoating en kunt vanuit je ervaring en deskundigheid ondersteunen, kennis overdragen en uitvoerende werkzaamheden verrichten daar waar nodig.

Voor deze functie geldt dat je graag je handen uit de mouwen steekt. Je bezit goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal. Verder dien je zowel zelfstandig als in teamverband goed te kunnen functioneren. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en bent bereid af en toe over te werken of te werken in ploegendienst.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je C.V. naar cynthia.burgerhoudt@benjaminbv.nl. Wij zien hem graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.