Vacature Constructiebankwerker / Lasser

(MIG/MAG niveau 2 evt. aangevuld met TIG niveau 1)

Ter versterking van ons team zoeken wij gemotiveerde en deskundige collega’s.

Als ervaren vakman op het gebied van las & constructiewerk zorg je voor een juiste afhandeling van alle te produceren producten. Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en te beoordelen, waardoor waar nodig tevens een adviserende en meedenkende rol wordt verwacht. Als constructiebankwerker zullen je metaalwerkzaamheden bestaan uit zagen, boren, flowdrillen, tappen en puntlassen. Voor het laswerk vragen wij lasniveau MIG/MAG niveau 2 bij voorkeur aangevuld met TIG niveau 1. Diploma’s in deze richting zijn dus een vereiste. Geen dag zal echter hetzelfde zijn en de uitdaging zal vooral liggen in de diversiteit van de producten en dus werkzaamheden. Naast het Kortom een veelzijdige baan voor iemand met de juiste ambitie.

Voor deze functie geldt dat je graag je handen uit de mouwen steekt . Je bezit goede communicatieve vaardigheden en beschikt over een prima beheersing van de Nederlandse taal. Verder dien je zowel zelfstandig als in teamverband goed te kunnen functioneren. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en bent bereid over te werken.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je C.V. naar admin@benjaminbv.nl. Wij zien hem graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.