Vacature Lasser

Benjamin Industries B.V. is reeds vele jaren gespecialiseerd in metaalconstructiewerk, stralen, poedercoaten, monteren en verpakken van een grote diversiteit aan materialen. Wij verwerken zowel halffabrikaten als eindproducten in grote, middelgrote en kleine series. Toegevoegde waarde is o.a. dat wij de diverse werkzaamheden onder één dak uitvoeren. Dit stelt ons in staat korte levertijden te realiseren. Hierbij staan service, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Door deze manier van werken hebben we een reputatie opgebouwd waar we allemaal trots op zijn.

Ter versterking van ons team zoeken wij gemotiveerde en deskundige collega’s.

LASSER (MIG/MAG niveau 2 en TIG niveau 1)
Als ervaren vakman op het gebied van lassen zorg je voor een juiste afhandeling van alle te produceren producten. Je bent in staat om technische tekeningen te lezen en te beoordelen , waardoor waar nodig tevens een adviserende en meedenkende rol wordt verwacht. Diploma’s in deze richting zijn dus een vereiste. Qua lasniveau vragen wij MIG/MAG niveau 2 en TIG niveau 1. Geen dag zal echter hetzelfde zijn en de uitdaging zal vooral liggen in de diversiteit van de producten en dus werkzaamheden. Naast het lasse n zal je namelijk ook worden ingezet voor allround metaalwerkzaamheden zoals zagen, boren, flowdrillen, tappen en puntlassen. Kortom een veelzijdige baan voor iemand met de juiste ambitie.

Voor deze functie geldt dat je graag je handen uit de mouwen steekt . Je bezit goede communicatieve vaardigheden en beschikt over een prima beheersing van de Nederlandse taal. Verder dien je zowel zelfstandig als in teamverband goed te kunnen functioneren. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en bent bereid over te werken.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je C.V. naar cynthia.burgerhoudt@benjaminbv.nl. Wij zien hem graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.