Vacature Poedercoater

Ter versterking van ons team zoeken wij gemotiveerde en deskundige collega’s.

Als vakman op het gebied van poedercoating zorg je voor een juiste afhandeling van alle te produceren producten. Je brengt een poederlaklaag aan door middel van elektrostatisch geladen poeder op metalen onderdelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, de poedervoorraad en het onderhoud van de apparatuur. Je beheerst het gehele productieproces binnen de afdeling poedercoating en kunt vanuit je ervaring en deskundigheid ondersteunen, kennis overdragen en uitvoerende werkzaamheden verrichten daar waar nodig.

Bij voorkeur heb je ervaring in dit vak, maar ook als je geen ervaring maar wel interesse hebt in het vak van poedercoaten, wordt je uitgenodigd om te reageren. Middels een interne en externe training worden kennis en vaardigheden op het vereiste niveau gebracht.

Voor deze functie geldt dat je graag je handen uit de mouwen steekt. Je bezit goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal. Verder dien je zowel zelfstandig als in teamverband goed te kunnen functioneren. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en bent bereid af en toe over te werken of te werken in ploegendienst.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je C.V. naar admin@benjaminbv.nl. Wij zien hem graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.