Vacature Productiemedewerker poedercoatlijn

Ter versterking van ons team zoeken wij gemotiveerde en deskundige collega’s

Je functie bestaat uit o.a. uit het uitvoeren van lakvoorbereidings- en/of productiewerkzaamheden zoals het ophangen en afhalen van de te lakken producten. Het correct verpakken van afgehaalde producten. Ondersteunen bij de voorbereidingswerkzaamheden zoals; het ophang gereed maken van de producten, laden en lossen van goederen, contoleren van pakbonnen en het klaarzetten van de producten voor inpakkers en oprekkers. Je bent in staat om bovengenoemde werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. En het schoonhouden van de eigen werkplek is voor jou vanzelfsprekend.

Het betreft een leuke baan waarbij werkervaring in een metaalverwerkend,- of productiebedrijf een duidelijke pré is. Je bezit doorzettingsvermogen en een flexibele instelling, je bent accuraat en nauwkeurig met een klantgerichte instelling. Je kunt goed in team verband werken. Je hebt technisch inzicht. Je houdt van een goede werksfeer en bent bereid om over te werken als de werkzaamheden dit verlangen. Tevens beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Voor deze functie geldt dat je graag je handen uit de mouwen steekt. Je bezit goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal. Verder dien je zowel zelfstandig als in teamverband goed te kunnen functioneren. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en bent bereid af en toe over te werken of te werken in ploegendienst.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je C.V. naar admin@benjaminbv.nl. Wij zien hem graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.