Vacature Teamleider poedercoaten

Benjamin Industries B.V. is reeds vele jaren gespecialiseerd in metaalconstructiewerk, stralen, poedercoaten, monteren en verpakken van een grote diversiteit aan materialen. Wij verwerken zowel halffabrikaten als eindproducten in grote, middelgrote en kleine series. Toegevoegde waarde is o.a. dat wij de diverse werkzaamheden onder één dak uitvoeren. Dit stelt ons in staat korte levertijden te realiseren. Hierbij staan service, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Door deze manier van werken hebben we een reputatie opgebouwd waar we allemaal trots op zijn.

Ter versterking van ons team zoeken wij gemotiveerde en deskundige collega’s .

TEAMLEIDER LAKSTRAAT POEDERCOATEN 
Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het behandelen van de te coaten producten. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van de werkzaamheden op de afdeling. Voorbehandeling, planning kwaliteitscontrole en alle overige voorkomende werkzaamheden die plaats vinden binnen het poedercoatproces, vallen onder jou verantwoording.

Wij vragen: Een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat met MBO denk en werkniveau, die een succesvolle bijdrage kan leveren .

Je hebt ervaring in het stralen en spuiten van producten voor de metaalindustrie. Je geeft leiding en bent in staat de voorkomende werkzaamheden inhoudelijk te beoordelen. Het inplannen van de werkzaamheden, in samenwerking met de bedrijfsleider, en het beoordelen van de beoogde kwaliteit maken een belangrijk deel uit van de taken binnen deze functie. Ook heb je de verantwoordelijkheid over alle voorkomende werkzaamheden t.b.v. de voorbereiding en de afwerking van deze producten. Onderhoud en inspectie van de apparatuur en afdeling behoren tevens tot het takenpakket.

We zoeken iemand die nauwkeurig werkt met een serieuze instelling. Verder ben je klantgericht en vakgedreven. Je houdt van een goede werksfeer en bent bereid om over te werken als de werkzaamheden dit verlangen. Je bent trots op het werk wat je afdeling aflevert. Kortom je hebt alles in je wat van een vakman verwacht mag worden.

Je dient zelfstandig te kunnen werken alsmede in teamverband te kunnen functioneren. Flexibiliteit in gevraagde arbeid en werkuren. Kennis van en ervaring met het poedercoatproces is vereist. Kortom , een veelzijdige baan voor iemand met de juiste ambitie.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je C.V. naar cynthia.burgerhoudt@benjaminbv.nl. Wij zien hem graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.