Draadbewerking

Ook voor het ontwikkelen en bewerken van 2D en 3D draadproducten beschikken wij over de juiste kennis, ervaring, vakmanschap en uiteraard machines. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en buigen van draadproducten in staal, RVS en aluminium tot een diameter van 10 mm.

Met onderstaande machines kunnen wij aan de slag met uw wensen. Samen gaan wij voor de beste oplossing voor het product. Met een up-to-date machinepark staan onze goed opgeleide medewerkers graag voor u klaar. Van één enkel proefmodel tot series van 1000 stuks of meer. Voor repeterend werk kunnen wij uiteraard ook voorzien in de juiste mallen.
 

Toepassing Machine Specificaties*
Draadbewerking Draadbuigmachine Tot 10 mm
  Stuiklasmachine  
Lassen Puntlasmachine  

 

Dit zijn niet de enige machines die we in kunnen zetten voor de realisatie van (draad)producten. Met ons flexibele machinepark kunnen we meer. Nieuwsgierig naar producten die we in het verleden hebben geproduceerd? Een selectie hiervan staat beschreven in onze projecten. Dagelijks zijn wij bezig met de productie van draadroosters voor diverse toepassingen zoals wijnrekken en koelkasten. Daarnaast fabriceren we producten zoals draadmanden en displays. We opereren vooral in branches als machinebouw, winkelinrichting en interieurbouw.

One stop shop

Lang niet alleen voor draadbewerking kunt u bij ons terecht. Plaatbewerking, overig licht constructiewerk, lassen, het samenstellen van producten met materialen zoals kunststof en rubber of zelfs het verzorgen voor diverse oppervlaktebehandelingen: het zijn allemaal in-huis-mogelijkheden om het perfecte totaalpakket voor u te kunnen creëren. Kijk in ons machinepark of kom een keer langs om alle mogelijkheden van ons machinepark te bekijken. We maken hiervoor graag een afspraak!

IJzersterke combinatie van draad- én plaatbewerking

Vooral de combinatie van draad- en plaatbewerking onder één dak is iets unieks waar u van kunt profiteren. Niet alleen bespaart u tijd en geld wanneer het combineren van draad en plaat een vereiste is voor uw product, er ontstaan tevens veel meer designmogelijkheden. Geef een product een transparanter uiterlijk door plaatdelen te vervangen door draad. Voeg gemakkelijk een leuke finishing touch toe met draad aan uw plaatontwerp of andersom. Denk aan een toonbankdisplay voor in winkels die toch net iets mooier is wanneer draad en plaat worden gecombineerd.

Overtuigd dat wij iets voor u kunnen betekenen? Bel ons of vraag direct een offerte aan.

Marijn Boden
Werkvoorbereider /Calculator Metaal

Heeft u een concrete vraag?

Wij staan graag voor u klaar! Maak kennis met de specialist in coating en metaalbewerking en wij helpen u graag met het oplossen van uw uitdaging. Een specifieke metaalvraag? Vraag dan naar mij, Marijn, en ik vertel u graag alles over onze mogelijkheden. Ik ben bereikbaar via info@benjaminbv.nl.