Over Benjamin

Benjamin coating & metaalbewerking is reeds vele jaren gespecialiseerd in het produceren, bewerken, voorbehandelen, stralen, schooperen, poedercoaten, monteren, verpakken en vervoeren van een grote diversiteit aan materialen. Wij verwerken zowel halffabrikaat als eindproduct, grote en kleine series en poedercoaten dit in iedere gewenste kleur.

Wij bieden veel toegevoegde waarde, onder meer doordat wij de diverse werkzaamheden onder één dak uitvoeren. Hierbij staan service, kwaliteit en kostenbesparing voor onze klanten centraal. We koppelen prijsaanvragen snel terug en kunnen korte levertijden realiseren. Daarnaast bieden wij een scherpe prijs.
 

Kinderstoeltjes, kinderwagens en buggy's

Wist u dat Benjamin coating & metaalbewerking ooit is begonnen als leverancier van kinderstoeltjes, kinderwagens, buggy's, e.d.? Met de komst van de plastic varianten is er besloten de poedercoatlijn, die oorspronkelijk gebruikt werd voor het realiseren van de ouderwetse kinderwagens, op andere manieren in te gaan zetten. Hiermee ontstond Benjamin Industries als poedercoatbedrijf.

Met de metaalbewerkingsmachines die vroeger werden ingezet voor de productie van de buggy's e.d. kon Benjamin naast het poedercoaten tevens voorzien in een aantal metaalbewerkingsmogelijkheden. In 2009 is besloten deze uit te breiden tot volwaardige metaalafdeling, waardoor er meer mogelijk werd en we nóg beter konden voorzien in de behoeften van onze klanten. Om dit ook uit te dragen naar de buitenwereld, werken we inmiddels onder de naam: 'Benjamin coating & metaalbewerking'.
 

Benjamin coating & metaalbewerking

De naam Benjamin zelf stamt dus nog uit de tijd dat ze kinderproducten produceerde en kwam voort uit het gezegde: ‘De Benjamin van de familie’. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we zeker niet meer de kleinste zijn. Uitgegroeid tot een groot metaalbewerking- en coatingbedrijf dat klanten heeft van Rotterdam tot Eindhoven en zelfs over de grens!

Door ervaring op het gebied van machine- & apparatenbouw, winkelinrichting, interieurdesign, bouw & industrie en agricultuur durven we wel te zeggen dat wij elke opdracht succesvol kunnen voltooien.

Bent u overtuigd van de kracht van Benjamin? Of heeft u een brandende vraag? Neem dan vooral contact met ons op!

Benjamin

Benjamin coating & metaalbewerking

Nijverheidsweg 15
4879 AP Etten-Leur
info@benjaminbv.nl
+31 (0)76 50 33 288

Openingstijden

Ma t/m do: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 15:00
Rob Burgerhoudt
Directeur

Heeft u een concrete vraag?

Wij staan graag voor u klaar! Maak kennis met de specialist in coating en metaalbewerking en wij helpen u graag met het oplossen van uw uitdaging. Bel gerust of stuur ons een e-mail via sales@benjaminbv.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Benjamin
coating & metaalbewerking
Nijverheidsweg 15
4879 AP Etten-Leur