Verpakking

Een goed gecoat product verdiend het om zorgvuldig te worden verpakt. Het gebruik van de juiste middelen zorgt ervoor dat uw producten veilig kunnen worden vervoerd. Speciale verpakkingswensen? Wij denken graag met u mee!

Wanneer uw producten uit de oven komen en zijn afgekoeld, zijn ze gereed om verpakt te worden. Goederen worden met zorg op de manier van aanleveren terug verpakt, met natuurlijk beschermend foam waar nodig. Moeten verschillende producten bij elkaar worden verpakt als set? Geef het ons door, dan doen wij dit graag. Zo voorkomt u dat het op een andere locatie opnieuw moet worden gesorteerd en verpakt.

Heeft uw product specifieke verpakkingswensen? Door onze nauwe contacten met verschillende leveranciers kunnen we in al uw verpakkingswensen voorzien. Foam, karton, dozen, foambuisjes, intapefolie, plastic spanbandjes, alles wat nodig is kan worden ingeschakeld om uw product onbeschadigd terug naar u, of direct naar uw eindklant te kunnen vervoeren. Door onze jarenlange ervaring met het verpakken van de meest uiteenlopende producten hebben we ook op dit gebied ruime kennis opgedaan en adviseren we u graag. U hoeft zich hier dus niet meer in te verdiepen. Tevens kunnen wij bij repeterende opdrachten ruimte maken in ons pand om uw verpakkingsmaterialen op te slaan, zodat deze te allen tijde op voorraad liggen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Daarnaast vangen wij tegelijkertijd problemen met levertijden zo goed mogelijk op, zodat u er niets van hoeft te merken. Zo worden uw verpakkings‘problemen’, onze zorg!

Lesley Dictus
Bedrijfsleider Coating

Heeft u een concrete vraag?

Wij staan graag voor u klaar! Maak kennis met de specialist in coating en metaalbewerking en wij helpen u graag met het oplossen van uw uitdaging. Bel gerust of stuur ons een e-mail via info@benjaminbv.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.