Montage & assemblage

Een product afleveren dat direct naar uw klant kan? Benjamin maakt dat mogelijk! Wij streven ernaar u niet alleen blij te maken met het op een juiste wijze produceren, bewerken of poedercoaten van uw product, maar wij ontzorgen u graag in meer.

Met liefde nemen wij uw montage en assemblagewerkzaamheden uit handen, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. Met onze kennis, deskundigheid en goede connecties in de branche, maken wij van uw montageprobleem onze uitdaging.

Het monteren van wielen, aanbrengen van stickers, inslaan van doppen, het bij elkaar voegen van meerdere producten tot één set, we gaan er met vol enthousiasme mee aan de slag. Dit scheelt u kostbare tijd, moeite en natuurlijk niet geheel onbelangrijk: (vervoers)kosten. Specifieke vragen of wensen vanuit uw klant? Ook dit voeren we graag voor u uit, zodat uw product niet meer met een omweg naar de eindklant hoeft.

Lesley Dictus
Bedrijfsleider Coating

Heeft u een concrete vraag?

Wij staan graag voor u klaar! Maak kennis met de specialist in coating en metaalbewerking en wij helpen u graag met het oplossen van uw uitdaging. Bel gerust of stuur ons een e-mail via info@benjaminbv.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.