Full service one-stop-shop

Graag produceren we mooie producten en voorzien deze van een beschermende coatlaag, maar het liefst doen we nóg meer. Wij zijn graag dat ene adres die alles uit handen neemt, waardoor u zelf aan niets meer hoeft te denken. Het bieden van een totaalpakket die voorziet in al uw montage-, assemblage-, verpakkings- en zelfs transportwensen. Ontzorgen van het begin tot eind, wij denken graag met u mee.

 • Montage & assemblage

  Montage & assemblage

  Een product afleveren dat direct naar uw klant kan? Benjamin maakt dat mogelijk! Wij streven ernaar u niet alleen blij te maken met het op een juiste wijze produceren, bewerken of poedercoaten van uw product, maar wij ontzorgen u graag in meer.

 • Verpakking

  Verpakking

  Een goed gecoat product verdiend het om zorgvuldig te worden verpakt. Het gebruik van de juiste middelen zorgt ervoor dat uw producten veilig kunnen worden vervoerd. Speciale verpakkingswensen? Wij denken graag met u mee!

 • Transport

  Transport

  Uw producten op tijd én met een vriendelijke glimlach afgeleverd bij de juiste eindklant. De laatste stap van het gehele proces, maar zeker niet de onbelangrijkste. Schroom vooral niet om gebruik te maken van ons vervoer of onze connecties.

Service, kwaliteit en ontzorging staan hoog in het vaandel

Bij Benjamin draait het niet alleen om het uiteindelijke product. We geloven dat we juist iets extra’s kunnen betekenen door het bieden van een bepaalde service en klantgerichtheid. Ons meedenkend vermogen en onze flexibiliteit zorgen voor nét die juiste afwerking van uw opdracht. Graag onderscheiden we onszelf dan ook door het nastreven van de vijf speerpunten: advies op maat, langdurige relatie, kwaliteit, snel en op tijd en de ontzorging in het totaalproces.

Lesley Dictus
Bedrijfsleider Coating

Offerte aanvragen of meer weten?

Wij staan graag voor u klaar! Maak kennis met de specialist in coating en metaalbewerking en wij helpen u graag met het oplossen van uw uitdaging. Bel gerust of stuur ons een e-mail via info@benjaminbv.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.