Metaalbewerking van groot tot klein

Precisievakwerk op basis van vele jaren ervaring op het gebied van metaalbewerking. 

Met ons diverse machinepark gaan wij geen metaaluitdaging uit de weg! Grote series, kleinere opdrachten of zelfs proefmodellen, voor elke vraag proberen wij een zo passend mogelijke oplossing te bedenken. Designmogelijkheden zijn er in overvloed doordat wij zowel plaat- én draadbewerking kunnen bieden.

 • Plaatbewerking

  Plaatbewerking

  Een 2D of 3D ontwerp met als basis een plaat? Daar gaan wij graag mee aan de slag. Met de kennis over specifieke technieken voor het bewerken van platen zorgen wij dat uw product naar wens en op basis van de gestelde eisen wordt ontwikkeld.

 • Draadbewerking

  Draadbewerking

  Ook voor het ontwikkelen en bewerken van 2D en 3D draadproducten beschikken wij over de juiste kennis, ervaring, vakmanschap en uiteraard machines. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en buigen van draadproducten in staal, RVS en aluminium tot een diameter van 10 mm.

 • Overig (licht) constructiewerk

  Overig (licht) constructiewerk

  Naast de ijzersterke combinatie van draad- en plaatbewerking die wij op binnen ons bedrijf kunnen uitvoeren, kunt u bij ons ook terecht voor andere metaalbewerkingen. Zo gaan we ook enthousiast aan de slag met buisbewerkingen, lassen en overige (lichte) constructiewerkzaamheden. Alles om in een zo veelzijdig mogelijk assortiment van producten te kunnen voorzien. Door het combineren van diverse technologieën en bewerkingen streven we ernaar voor ieder gewenst product een passende oplossing te vinden.

Machinepark

Met behulp van ons veelzeidige machinepark grijpen we elke nieuwe uitdaging met beide handen aan. Door onze flexibel inzetbare machines voor draad- én plaatbewerking maken we van elk ontwerp iets unieks. Neem hieronder zelf een kijkje in ons machinepark en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Service, kwaliteit en ontzorging staan hoog in het vaandel

Bij Benjamin draait het niet alleen om het uiteindelijke product. We geloven dat we juist iets extra’s kunnen betekenen door het bieden van een bepaalde service en klantgerichtheid. Ons meedenkend vermogen en onze flexibiliteit zorgen voor nét die juiste afwerking van uw opdracht. Graag onderscheiden we onszelf dan ook door het nastreven van de vijf speerpunten: advies op maat, langdurige relatie, kwaliteit, snel en op tijd en de ontzorging in het totaalproces.

Onze metaalafdeling gaat geen uitdaging uit de weg!

 • Meedenkend engineeringteam
   
 • Verstand van de markt & te bestellen producten
   
 • We denken niet alleen aan onze eigen in-huis-oplossingen
   
 • Kortere levertijden door onze eigen poedercoatafdeling

Ook voor (poeder-)coating kunt u bij ons terecht

Uw bewerkte of geproduceerde product voorzien van een duurzame en beschermende coatlaag? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Marijn Boden
Werkvoorbereider /Calculator Metaal

Heeft u een concrete vraag?

Wij staan graag voor u klaar! Maak kennis met de specialist in coating en metaalbewerking en wij helpen u graag met het oplossen van uw uitdaging. Een specifieke metaalvraag? Vraag dan naar mij, Marijn, en ik vertel u graag alles over onze mogelijkheden. Ik ben bereikbaar via info@benjaminbv.nl.