Transport

Uw producten op tijd én met een vriendelijke glimlach afgeleverd bij de juiste eindklant. De laatste stap van het gehele proces, maar zeker niet de onbelangrijkste. Schroom vooral niet om gebruik te maken van ons vervoer of onze connecties.

Uw product zonder omweg naar uw eindklant? Wij doen het graag voor u. Onze eigen bedrijfswagen met open laadbak stelt onszelf vaak in staat het persoonlijk te kunnen afleveren. Onze chauffeurs weten hoe producten zorgvuldig moeten worden vervoerd zodat het netjes op de bestemming aankomt.

Met een laadruimte van 4 x 2 meter bieden we graag de mogelijkheid om u te kunnen helpen met het netjes afleveren van uw producten. Zijn uw producten groter dan wij zelf kunnen vervoeren? Dan hebben we vele connecties die ons kunnen helpen met elk gewenst vervoer. Zo heeft u zelfs naar het transport geen omkijken meer.

Niet alleen met het daadwerkelijk vervoeren van de producten, maar ook administratief denken we graag met u mee. Liever geen standaard pakbon van ons, maar een persoonlijke pakbon gewenst? Dat kan! Stuur ons uw eigen pakbon toe en wij zorgen dat deze wordt meegegeven met de zending.

Marc Verwiel Vakfotograaf--13.jpg

Bedrijfswagen met open laadbak

4 x 2 meter

Lesley Dictus
Bedrijfsleider Coating

Heeft u een concrete vraag?

Wij staan graag voor u klaar! Maak kennis met de specialist in coating en metaalbewerking en wij helpen u graag met het oplossen van uw uitdaging. Bel gerust of stuur ons een e-mail via info@benjaminbv.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.