Coating

Een duurzame bescherming in de kleur die u wenst? Benjamin maakt het mogelijk!

Metaalbewerking

Precisievakwerk op basis van vele jaren ervaring op het gebied van metaalbewerking. 

De specialist in poedercoating, metaalbewerking & montage

Benjamin coating & metaalbewerking is reeds vele jaren gespecialiseerd in het produceren, bewerken, voorbehandelen, stralen, schooperen, poedercoaten, monteren, verpakken en vervoeren van een grote diversiteit aan materialen. Wij verwerken zowel halffabrikaat als eindproduct, grote en kleine series en poedercoaten dit in iedere gewenste kleur.

 • Winkel-
  inrichting

 • Interieur

 • Design

 • Machine- &
  apparatenbouw

 • Bouw &
  industrie

 • Agricultuur

Service, kwaliteit en ontzorging staan hoog in het vaandel

Bij Benjamin draait het niet alleen om het uiteindelijke product. We geloven dat we juist iets extra’s kunnen betekenen door het bieden van een bepaalde service en klantgerichtheid. Ons meedenkend vermogen en onze flexibiliteit zorgen voor nét die juiste afwerking van uw opdracht. Graag onderscheiden we onszelf dan ook door het nastreven van de vijf speerpunten: advies op maat, langdurige relatie, kwaliteit, snel en op tijd en de ontzorging in het totaalproces.

Trots op ons werk

Bij Benjamin zijn we trots op wat wij doen. We streven er naar elke klant een glimlach te bezorgen bij het zien van het eindresultaat. Hier een aantal van onze projecten.

Rob Burgerhoudt
Directeur

Offerte aanvragen of meer weten?

Wij staan graag voor u klaar! Maak kennis met de specialist in coating en metaalbewerking en wij helpen u graag met het oplossen van uw uitdaging. Bel gerust of stuur ons een e-mail via sales@benjaminbv.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.