Service, kwaliteit en ontzorging staan hoog in het vaandel

Bij Benjamin draait het niet alleen om het uiteindelijke werk wat we verrichten. We geloven dat we juist iets extra’s kunnen betekenen door het bieden van een bepaalde service en klantgerichtheid. Ons meedenkend vermogen en onze flexibiliteit zorgen voor nét die juiste afwerking van uw opdracht. Graag onderscheiden we onszelf dan ook door het nastreven van de vijf speerpunten: advies op maat, langdurige relatie, snel én op tijd, kwaliteit en de ontzorging in het totaalproces.

1 Advies op maat

Twijfelt u over wat de meest geschikte behandeling is voor uw product? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de ontwikkeling van een bepaald product? Vanuit onze diverse achtergronden en jarenlange ervaring, durven wij te zeggen dat we voor vrijwel ieder probleem een passende oplossing kunnen vinden. Dit geldt voor zowel bij de productie, de voorbehandeling, het coaten, als bij ingewikkelde uitdagingen op het gebied van montage, assemblage, verpakken en transport!

2 Langdurige relaties opbouwen

Bij Benjamin zijn wij liever niet ‘slechts’ uw leverancier, maar willen we meer zijn dan dat. Graag bouwen wij aan een band waardoor wij als leverancier positief kunnen bijdragen aan uw organisatie. Als vaste klant weet je wat je van ons kunt verwachten en hoeven wensen en verwachtingen niet telkens opnieuw te worden uitgelegd. Minder onzekerheid, meer vertrouwen. Een belangrijke spoedklus tussendoor? Wij proberen er alles aan te doen u te helpen. Hebben wij het een keer wat drukker? Dan horen we het graag als uw producten dit keer minder haast hebben. Met deze open communicatie geloven wij erin te groeien naar een langdurige relatie waarin we écht iets voor u en uw organisatie kunnen betekenen. En in sommige gevallen zelfs andersom. Hebben wij een opdracht, dan proberen we altijd te kijken of een van onze klanten hiervoor een passende oplossing heeft. Elkaar en elkaars werkzaamheden leren kennen helpt daarbij natuurlijk enorm. Daarnaast gelden deze voordelen uiteraard niet alleen voor u, want van leuke vaste klantrelaties en een gezellig gesprek krijgen wij ook alleen maar energie!

3 Kwaliteit

Wij voldoen graag aan al uw kwaliteitswensen. Verschillende producten uit verschillende branches, vragen ieder om hun eigen verschillende kwaliteitseisen. In sommige gevallen kan dit een eis zijn met betrekking tot de dikte van de coatinglaag, in andere gevallen moet het product er juist visueel perfect uit zien zonder enige oneffenheid. Heeft u bepaalde kwaliteitswensen of -eisen? Prima! Zo niet, dan stellen wij deze samen vanuit onze eigen kennis en ervaring en gaan we hard aan de slag elk product in de beste kwaliteit af te leveren. Meer over onze kwaliteit en de bijbehorende garantie vindt u hier.

4 Tijd

Tijd in de zin van ‘op tijd’. Betrouwbaarheid is bij ons iets waar wij veel waarde aan hechten. Maken wij een afspraak, dan zullen we er alles aan doen deze na te komen. Natuurlijk kan er in een productieproces altijd iets mis gaan, maar ook dit zullen we dan weer op de best mogelijke manier oplossen.

 

Maar ook tijd in de zin van ‘korte levertijden’. Doordat wij uw product kunnen maken of bewerken én kunnen nabehandelen op onze eigen locatie zijn we in staat kortere levertijden te realiseren. Zo bent u geen extra tijd kwijt met het vervoeren (wat natuurlijk ook kostentechnisch een bijkomend voordeel is). Eventuele opgelopen vertragingen tijdens het maken of bewerken van de producten, kunnen we weer rechttrekken tijdens het coaten. Zo merkt u niets van eventuele problemen en zal de gewenste levertijd nauwkeurig worden bewaakt.

5 Totaalproces

Hetgeen wat we het allerliefst doen is namelijk alle problemen en moeilijke uitdagingen uit handen nemen. Het product van A tot Z verzorgen, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Van het bedenken van het te maken product tot het vervoeren naar uw eindklant, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Het (de)monteren van bepaalde delen voor of na de bewerkingen, het verzorgen van (bedrukte) verpakkingen, het toevoegen van informatieboekjes of onderdelen, het bestellen en opplakken van stickers, etc. Allemaal voorbeelden waar wij door onze jarenlange ervaring een groot netwerk van betrouwbare en kwalitatief goede leveranciers hebben opgebouwd. Liever werken met uw gewenste leveranciers? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. U ontzorgen is immers waar we het voor doen!