Vacature Straler

Ter versterking van ons team zoeken wij gemotiveerde en deskundige collega’s.

In deze functie straal en scoopeer je diverse soorten metalen van verschillende afmetingen. Je beheerst de straal- en schoopeertechniek goed en hebt voldoende ervaring om op de juiste wijze om te gaan met de werkinstructies en de werkmiddelen. Een goede lichamelijke conditie is absoluut vereist en je kan onder klimatologisch en fysiek wisselende omstandigheden werken. Je zult veel uren stralend en schooperend doorbrengen, maar natuurlijk staat het met een team afleveren van het gewenste eindproduct aan de klant altijd centraal!

Deze functie wordt veelal gecombineerd n met die van poedercoater. Hierdoor ontstaat een veelzijdige baan. Voor de werkzaamheden van het poedercoaten zie de vacature voor deze functie.

Voor deze functie geldt dat je graag je handen uit de mouwen steekt. Je bezit goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal. Verder dien je zowel zelfstandig als in teamverband goed te kunnen functioneren. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en bent bereid af en toe over te werken of te werken in ploegendienst.

Herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stuur dan snel je C.V. naar admin@benjaminbv.nl. Wij zien hem graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.